Восход

«Екипът  на фирма Планекс  Инвест ООД изказва своите благодарности на домакините Кремена и Николай Димитрови, за проявения професионализъм  и перфектната организацията на фирменото мероприятие.

Празникът, който организирахте ще се помни дълго! Благодарим за гостоприемството!»

Планекс Инвест ООД

Семеен хотел „Изгревът“ е разположен на самия бряг на язовир Цонево, в полите на Източна Стара планина. Тук времето спира и душата се подмладява чрез обикновените радости от кристално чистия въздух, спокойното селско ежедневие, вкусната местна храна, поднесена от усмихнати хора в уютната обстановка. Хотелът се намира в с.Аспарухово (Ченге), община Дългопол - на час път от Варна, Бургас и Шумен, и час и половина – от Добрич, Търговище и Разград. Предлагаме ви да избягате от вашето динамично ежедневие и да ни гостувате. При нас ще намерите спокойствие, уединение и пълна хармония с природата. След почивката при нас, ще бъдете различни и ще се усмихвате лъчезарно!

Естествените материали, използвани при строителството и обзавеждането на хотела придават особено очарование на мястото и подсказват за желанието ни да осигурим спокойствие и комфорт на нашите гости. Предлагаме ви настаняване в 18 стаи – 15 двойни и 3 апартамента, всяка от които има уникален собствен стил и предлага невероятни гледки към природата наоколо. Нашето място е подходящо за всички вас: индивидуални туристи или група туристи, двойки, семейства с деца, семейни събития или корпоративни мероприятия. В ресторанта към хотела ще намерите богат избор от прясна риба и месо, сезонни плодове и зеленчуци, богата винена листа. Приготвяме нашите ястия от пресни местни продукти и затова храната ни е здравословна и много вкусна.

Хотел „Изгревът“ е перфектно място за вашата почивка – мързелива или активна. Мястото предлага отлични възможности за риболов, гребане, сърф, разходки в гората и край язовира, каране на колела или просто мързелуване в градината. В непосредствена близост до хотела можете да посетите „Чудните скали“, Скалния манастир и тракийското светилище край с.Рояк, да разгледате средновековната крепост „Овеч“.

При нас ще изживеете една наистина пълноценна почивка. Убедете се сами!

Апартменты и номера

Достопримечательности

Деятельности

Видео