Изгревът

Ресторант „Заливът“

Ресторант „Заливът“  – Мястото за вкусни спомени!

Предлагаме ви да избягате от вашето динамично ежедневие и да ни гостувате. При нас ще намерите богат избор от прясна риба и месо, сезонни плодове и зеленчуци, богата винена листа. Приготвяме нашите ястия от пресни местни продукти и затова храната ни е здравословна и много вкусна. Запазете спомена за вкусната храна,  спокойната и приятна атмосфера и обслужване, насладете се на пълната хармония с природата и звука на тишината!

Всяка сутрин уханието на домашна закуска изпълва въздуха и подканва гостите към чаша с ароматно кафе. Домашните закуски са приготвени по стари рецепти, познати на поколения българи.

В топлите дни, в градината ни можем да посрещнем до 180 гости, а през останалото време – в залата до 80. Ресторант „Заливът“ е елегантно място за посрещане на гости, великолепна селекция от подбрани напитки, балансирано меню, красиви декорации, с безупречно посрещане и първокласно отношение към цялостната организация на вашия празник. Това е вашето събитие …. и нашата възможност заедно да впечатлим гостите.  Вие сте на правилното място и тук ще намерите перфектната комбинация от отлично организирано и проведено събитие.

 Не сме забравили и най-малките гости. Специално за тях сме създали прекрасен детски кът, където да поиграят на воля, в безопасна и защитена обстановка.

За нас е важен всеки детайл.

Тук  е мястото за вашите  вкусни спомени. Бъдете наши почетни гости!

restaurant

 

за повече информация и актуални промоции посетете link